Quantcast

Quina és la veritable raó de la mort de Prince

La mort de Prince aquest dijous als 57 anys d'edat va agafar desprevingut al món sencer. El seu publicista va ser l'encarregat de donar la notícia després que saltés la notícia de la troballa d'un cadàver a casa de Chanhassen (Minnesota).

En un primer moment les causes de la mort apuntaven a una complicació d'una grip que patia diversos dies, tal com van confirmar els seus afins, però TMZ assegura que uns dies abans de la seva mort l'artista va patir una sobredosi .

El portal americà basa la seva teoria en un incident ocorregut fa una setmana, quan l'avió en què viatjava l'artista va haver de fer un aterratge d'emergència a Illinois. La web especialitzada assegura que l'avió va parar 48 minuts després de l'enlairament, de manera que la teoria de la grip és sospitosa.

A més, afegeix que després d'aquesta sobredosi, Prince va rebre una injecció per contrarestar els efectes de les drogues . Els metges que el van atendre li van recomanar romandre ingressat almenys les següents 24 hores, però Prince va sol·licitar la seva alta voluntària després de no poder tenir una habitació privada.

En definitiva, aquest portal apunta que la mort de Prince va ser per una sobredosi mal tractada. Però cal esperar que s'aclareixin les causes després de practicar-li l'autòpsia, ja que també es remena la complicació de la seva grip com a principal hipòtesi.