Quantcast

Els serveis culturals del Govern compleixen 30 anys a Prada Casadet

El primer llogater que va ocupar un pis de lloguer a l’edifici Prada Casadet data del mes de desembre de l’any 1985 i el 25 d’abril del 1986 es van inaugurar els serveis culturals instal·lats als baixos: l’Arxiu Nacional d’Andorra, la Biblioteca Nacional d’Andorra i el Departament de Patrimoni Cultural, que depenien de la llavors anomenada Conselleria d’Educació i Cultura, amb el conseller Roc Rossell.

Al llarg d’aquests 30 anys els baixos de l’edifici han estat ocupats per altres serveis, com el Servei de Política Lingüística, el de Recursos Pedagògics d’Educació, el Departament de Formació Professional, el d’Ensenyament Superior, el Servei de Transport Escolar, el Servei d’Informàtica Escolar, el Centre de Trobades Pirinenques o el Departament de Joventut i Voluntariat.

Així doncs, durant el proper dilluns la Biblioteca Pública del Govern oferirà una jornada de portes obertes amb un recorregut per les seves instal·lacions, de les 10 a les 13 hores i de les 15 a les 17 hores, cada mitja hora, i l’Arxiu Nacional d’Andorra exposarà documents d’interès de les deu del matí a les quatre de la tarda.

A partir de les vuit del vespre s’ha programat la projecció d’un audiovisual commemoratiu i una sessió musical dels 80 oberta a tothom, al pati de l’edifici.