Quantcast

Un concursant del reality de Bear Grylls cau per un penya-segat en directe

L'última emissió del reality que presenta Bear Grylls , estrella de 'L'últim supervivent', va viure moments de tensió com a conseqüència del fatal accident que va tenir un dels seus participants.

Un estudiant britànic de 19 anys tractava de creuar una perillosa zona rocosa quan, tal com es pot veure en les imatges, es va escórrer per la humitat de les pedres , va perdre adherència i va caure per un penya-segat de més de nou metres d'altura.

En el vídeo es pot apreciar com els companys van ràpidament en la seva ajuda, deixant de banda la prova i assistint-per veure si li havia passat alguna cosa. El jove Patrick Dauncey, encallat entre les onades que trencaven al penya-segat, va sobreviure i afortunadament només va patir lesions lleus provocades per la forta caiguda.

Segons 'Telegraph', un metge, participant del reality, va assegurar que en un primer moment van pensar que "havia mort" i que segurament la motxilla que portava el va ajudar a que els cops no acabessin amb la seva vida.

Des el programa han argumentat que sempre "vetllen per la seguretat dels concursants" i que tots tenen prohibit escalar en llocs que superen els dos metres d'altura.