Quantcast

Tanquen un col·legi tres dies per l'aparició d'un fantasma

Un centenar d'alumnes i professors de l'escola SMK Pengkalan Chepa 2, a la localitat de Kota Bharu (Malàisia) van patir un atac d'histèria l'11 d'abril passat amb la aparició de la figura lúgubre associada amb el vampirisme , ha informat el lloc The Star de Malàisia.

el col·legi va estar tancat tres dies durant els quals van actuar xamans de la tradició malaia així com també especialistes i religiosos musulmans amb l'objecte de netejar el lloc. No obstant això, el diumenge 17 d'abril es van registrar vuit nous casos de possessions.

A més es van registrar testimonis similars de cinc alumnes del col·legi SMK Pengkalan Chepa 1, uns 20 estudiants del SMK Kemumin i vuit joves matriculats al SMK Kubang Kerman 3, tots de la ciutat de Kota Bharu. Sobre el que ha passat s'amunteguen els testimonis inexplicables relatats per alguns testimonis, com l'acció d'una força "invisible" que les va immobilitzar a terra o la sensació de tenir les mans petrificades i el cap "en qualsevol costat" , tal com explica BBC al seu web.

a figuri, supposedly of the Apparition, caught on camera by a SMK Pengkalan Chepa 2 student # Hysteria pic.twitter.com/SGUOyR87KC

& mdash; Philip Golingai (@PhilipGolingai) 18 abril 2016

"L'espectre era tan lleig que em va donar un atac i em vaig sentir paralitzada, com si m'estigués pressionant una força invisible. En tots dos casos em vaig desmaiar durant diverses hores. l'experiència em va deixar tan marcada que ara porto a una amiga cada vegada que vaig al bany ", va explicar Fatin Nor Atikah, de 17 anys.