Quantcast

Charlie Sheen va amagar els seus diners per no pagar la pensió als seus fills

Charlie Sheen no para de rebre querelles criminals. En la seva llarga llista de conquestes, l'actor de 'Dos homes i mig' ha vist com moltes dones amb les que va mantenir relacions sexuals han decidit denunciar-lo per ocultar-los que patia el virus del VIH.

L'última a sumar-se a aquest grup ha estat Brooke Mueller , la seva exdona, que segons publica 'Radar Online', ha decidit presentar una demanda a Sheen perquè considera que ha amagat el diners per no pagar la manutenció infantil.

En concret, Mueller acusa que l'actor ha tancat el seu compte corrent , evitant que aquesta pugui accedir-hi perquè tingui cada mes els diners que els correspon, segons el jutge, per mantenir als seus fills.

Charlie Sheen ha demanat recentment a la fiscalia que reduís la pensió mensual que envia a la seva exdona causa que els seus ingressos s'han reduït de forma important perquè havia venut les seves participacions en la cadena CBS.

Aquests plors a la seva dona no li fan pena cap i li reclama 85.000 euros des del mes de març . "Plora de pobresa, però segueix sent el propietari de diverses mansions i volant en avions privats", assenyala als mitjans nord-americans. Veurem que passa finalment …