Quantcast

Emilia abandona 'MASTERCHEF': "No em trobo bé, m'ha superat"

Emilia , l'àvia de ' MASTERCHEF ', va abandonar ahir el concurs després de decidir que no volia continuar més. "Fins aquí he arribat, no em trobo bé ", ha al·legat. La dona de 64 anys li va dir a Pepe Rodríguez que no provés el seu plat fet amb pit de guatlla en escabetx i all negre, que no calia.

"No em trobo bé, tinc molts dolors i crec que no ho vaig a aguanta. I demano perdó pel plat", va dir entre llàgrimes la senyora davant la sorpresa del jurat del programa i també dels seus companys .

Va ??ser Rodríguez qui li va dir que "si és la teva decisió, acomiada't dels teus companys" , i Emilia així ho va fer, un per un, abandonant ' MASTERCHEF '. "Vaig pensar que era menys dur, però m'està superant. No em trobo bé, tinc molts dolors i no crec que aguanti un altre exterior" , va explicar al·legant les exigències del concurs.

En el seu lloc entrarà Diana, una sevillana de 33 anys que estava en reserva després de no aconseguir passar a la final. El eliminat d'aquesta setmana va ser Salva, qui va fer un plat que el jurat va qualificar com "pretensiós i sense sentit" .