Quantcast

El càsting definitiu de 'Supervivientes' i el que cobraran

-

1
Telecinco ja ha tancat el seu càsting definitiu de famosos per portar-los directament a Hondures a

Telecinco ja ha tancat el seu càsting definitiu de famosos per portar-los directament a Hondures a passar un parell de setmanes a l'illa de Supervivents 2016 . Alguns més famosos que d'altres, tots tenen un caixet més o menys sota pel qual es portaran un bon pessic al dia ia la setmana, depenent del temps que aguantin sense ser expulsats. Els grans sous són més que sucosos, tot i que els més anònims no gaudeixen d'aquest privilegi. Això és el que cobraran per passar algunes penúries al mig del mar, et sembla just? Mila Ximénez El salari que es va a portar la col·laboradora de 'Sálvame' per estar en ' Supervivientes' es va desvetllar fa molt de temps i és la que més cau té de tots. Va ser de les primeres a signar i un gran esquer per a l'audiència, pel que la seva butxaca ho havia de notar. A més, s'ha hagut de pagar una acadèmia per preparar-se físicament i arribar lluny en el concurs. Ximénez es va a embutxacar un total de 30.000 euros setmanals , més el seu salari en el programa de Jorge Javier quan torni a Espanya. Si aconsegueix passar un mes sencer a l'illa podria dur al banc 120.000 euros i guanyar en només dues setmanes el que un metge en un any. Tot sembla presagiar que durarà bastant, així que gairebé podria jubilar sense problemes al finalitzar el concurs.

Atrás