Quantcast

Models amb carreres universitàries que no imaginaves

-

1
Carla Barber (Llicenciada en Medicina) Carla García Barber, va saltar a la fama després convert

Carla Barber (Llicenciada en Medicina) Carla García Barber, va saltar a la fama després convertir-se en la candidata espanyola per al certamen de bellesa Miss Univers 2015, i des de llavors la carrera de la jove en el món de la moda és imparable, tot i que no va quedar entre les primeres classificades. al marge de per la seva carrera com a model, aquesta canària de 25 anys ja era coneguda abans per haver mantingut una relació sentimental amb el futbolista del Juventus de Torí Álvaro Morata. A més, Barber és una de les concursants de 'Supervivientes 2016'. Però el que molta gent no sap és que la canària és Llicenciada en Medicina, ia més parla perfectament anglès i alemany.

Atrás