Quantcast

Alt Urgell, 20 d'abril 2016: ACTES DE RECORD DE LESTONNAC, AL NOVEMBRE

Antics alumnes, professorat i personal no docent del Col·legi Lestonnac de la Seu d'Urgell celebraran el dissabte 12 de novembre un acte en record d'aquest centre educatiu de l'Orde de la Companyia de Maria que va ser present a la ciutat durant prop de 300 anys.

Els organitzadors d'aquesta trobada fan una crida a tothom que disposi de material documental i/o gràfic del seu pas per aquest centre educatiu perquè el facin arribar a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

A l'arxiu s'escanejarà, per tal de conservar tota la memòria històrica possible del Col·legi Lestonnac a la Seu d'Urgell. A més a més, els organitzadors també demanen que si algú té algun objecte relacionat amb Lestonnac que en faci una fotografia del mateix (una bata, un llibre, un quadern, un pupitre, etc.) i els hi ho faci arribar a través de l'adreça de correu electrònic [email protected]

Els organitzadors preveuen muntar una exposició, durant el mes de novembre, a la sala 'La Cuina' situada als baixos de l'edifici que acollia el col·legi.