Quantcast

Kiko Matamoros trenca amb Makoke per la infidelitat revelada per la seva neboda

La relació de Makoke i Kiko Matamoros hauria acabat , tal com publica la revista 'Lectures' . Segons aquesta informació, el col·laborador de 'Sálvame' hauria deixat la seva llar conjugal i viuria en l'actualitat en un hotel de Madrid.

Kiko Matamoros estaria molt dolgut per l'entrevista que va concedir fa unes setmanes la seva neboda Maria, la filla de Vedat, que a va signar que el 2009 va veure amb els seus propis ulls com Makoke li havia estat infidel amb Raúl Gros . A això, a més, se li hauria ajuntat la mala relació que manté a dia d'avui amb els seus fills grans.

"Kiko està al límit. Sap que Makoke es va tornar boja d'amor per Raúl Gros. Si aquest noi, més jove, no l'hagués abandonat a les poques setmanes de relació, estava disposada a anar-se'n de casa. Kiko no ho pot suportar. Porta molt pitjor el tema de les banyes que el fet que li diguin mal pare ", confessa una font pròxima a la parella a 'Lecturas'.

La relació entre tots dos a dia d'avui és nul·la. "Cadascú pel seu costat i en actitud poc amistosa. Kiko es troba" al límit ia punt de vessar "mentre que Makoke ha negat el seu romanç amb l'amant, Raúl Gros, el qual ha guardat silenci. ¿Anirà a 'Deluxe'? Faran les paus? Caldrà esperar …