Quantcast

Identifiquen una espanyola amb doble nacionalitat en els morts del terratrèmol de l'Equador

El cònsol espanyol a Guayaquil (Equador) ha informat, segons apunta l'Agència EFE, que els equips de rescat han identificat a una espanyola entre les víctimes del terratrèmol de dissabte passat que va assolar el nord del país.

< p> Pel que sembla, la dona tenia doble nacionalitat, espanyola i equatoriana , una cosa que fa que sigui inclosa com a víctima local morta en el sisme.

en total, el nombre de morts supera ja el mig miler , segons ha informat el Govern equatorià en el seu últim recompte. A més, els ferits superen ja els 4.000.

Dilluns passat, José Manuel García-Margallo, ministre d'Exteriors, advertia que era "possible" que hi hagués víctimes espanyoles en el terratrèmol a causa del important nombre de ciutadans a Quito i Guayaquil, < / strong> comptant els que tenen doble nacionalitat i els propis espanyols d'origen.

Espanya, per la seva banda, segueix col·laborant i ha enviat un nou avió amb més de tretze tones d'ajuda humanitària amb roba i menjar per ajudar les víctimes ia les seves famílies.