Quantcast

Gareth Bale es lesiona jugant a golf

Gareth Bale, juntament amb Pepe i Carvajal, se suma a la llista de baixes en el Reial Madrid per a la trobada que es disputarà aquesta nit al Santiago Bernabéu davant el Vila-real. Arriba el moment decisiu de la temporada i el jugador gal·lès ha tornat a caure lesionat, però en aquesta ocasió és per un fet poc comú en un futbolista.

El jugador del Reial Madrid, gran aficionat al golf, < strong> va estar jugant uns forats diumenge passat a la localitat gaditana de Valederrama , on s'estava jugant l'Open d'Espanya de golf. Un esport com el golf no beneficia en absolut a la seva esquena, per la qual cosa ahir va ser baixa d'última hora en l'entrenament a Valdebebas.

La notícia preocupa molt al club, ja que és la seva sisena lesió muscular des que va arribar a la capital espanyola . L'atacant es lesiona amb molta facilitat, i en un moment tan important com l'actual per al seu equip, la poca precaució del jugador ha molestat a l'equip.

Zinedine Zidane va ser preguntat en roda de premsa sobre el tema, i va respondre: "No sé si va jugar a golf. Jo crec que no". També va dir que "és una sobrecàrrega a la part de darrere".
Els madridistes hauran d'afrontar un dur partit de cara al títol de lliga sense una de les seves grans estrelles, de manera que probablement Lucas Vázquez o James Rodríguez entrin en l'onze inicial en el xoc davant el Vila-real .

No hi ha cap comunicat mèdic per part del club de moment, però s'espera que no sigui greu i que pugui estar disponible per al xoc davant el Manchester City de la setmana que ve.