Quantcast

Encamp projecta un aparcament de 200 places al terreny previst per al 'collège'

El poble d'Encamp podria tenir, a partir de l'estiu, un nou espai per a l'aparcament de 200 vehicles. D'aquesta manera, el Comú de la parròquia treballa per poder fer aquesta instal·lació al terreny en què s'havia de construir el 'collège' del sistema educatiu francès. 

El Comú d'Encamp i el Govern treballen en un conveni per a l'espai i també cal l'acord del propietari d'un terreny annex, ja que seria per on s'hauria de fer l'accés a aquesta parcel·la. La voluntat de la corporació és que aquest espai pogués estar operatiu a l'estiu i, per tant, s'espera que en el termini d'un mes pugui estar tot tancat per després procedir a condicionar l'espai.

Per la seva localització, des de la corporació es considera que seria un bon punt per donar servei a Prada de Moles (on hi ha activitat diària i a més a més serà un punt neuràlgic de les estades esportives) i també, en un futur, a les instal·lacions que es puguin encabir a l'edifici de Ràdio Andorra.