Quantcast

Lara Álvarez, ¿enamorada del doble Fernando Alonso?

Lara Álvarez ha tornat a recuperar el somriure després de la seva ruptura amb Fernando Alonso gràcies als seus projectes professionals a Hondures per presentar ' supervivents 'i també per la companyia d'un amic seu amb el qual podria haver alguna cosa més, segons publica avui la revista' Hola '.

Abans d'emprendre el seu viatge a l'illa ha estat a casa de la capital madrilenya amb un empresari gallec anomenat Román Mosteiro, molt semblant físicament al pilot asturià. Segons explica la revista, tots dos han passat molt temps junts i van sopar amb els pares de la presentadora. No se sap si només els uneix una amistat duradora o podria sorgir l'amor.

Després de separar-se de la vida de Alonso , Álvarez hauria passat mals moments que ja estaria curant després que ell la demanés que apartés els seus compromisos professionals i li acompanyés durant tot el Mundial de Fórmula 1, tal com va publicar el diari ABC. No obstant això, la periodista li encanta la seva feina i no està disposada a renunciar-hi per res ni per ningú.