Quantcast

El lladre que es va emportar una elèctrica sorpresa

Què va passar? Com es pot observar en aquest vídeo de YouTube, el nostre protagonista, que volia robar una casa i es va emportar una dolorosa i "elèctrica" ??sorpresa.

Aquest lladre es va acostar a un habitatge assumint que seria fàcil saltar i robar tot el que pogués. Per aconseguir la seva comesa, el subjecte tenia unes pinces per tallar un filat protector col·locat a l'entrada de l'immoble. Problema? Per descomptat no anava ser tan senzill. Quan va voler intentar tallar el filat es va trobar amb la ingrata sorpresa que estava electrificada , pel que va acabar patint una forta descargaen el cos que gairebé il·lumina la nit que l'envoltava.

Espantat per la descàrrega subjecte va optar per fugir. L'escena va quedar registrada per una càmera de seguretat col·locada a l'entrada de l'immoble. Els propietaris, en veure les imatges, no van dubtar a prendre el fet amb bastant humor i van decidir compartir-ho en YouTube .