Quantcast

La Cerdanya, 19 d'abril 2016: JA ES POT VOTAR LA MILLOR FOTOGRAFIA

Ja es pot votar la millor fotografia de la 17a mostra fotogràfica d’autors de Cerdanya, que aquests dies es pot visitar al Museu Cerdà de Puigcerdà. Aquell que ho vulgui podrà marcar el nom de la fotografia que li ha agradat més i dipositar el seu vot en una urna. Enguany hi han participat un total de dotze autors, el doble que l’any passat, tot i que la tendència dels darrers anys és que cada vegada hi ha menys persones que presenten les seves instantànies.

Cadascun dels autors ha escollit tres fotografies de temàtica lliure, des de paisatges i cels estrellats fins a situacions quotidianes. L’exposició també compta amb el monogràfic de la guanyadora de la passada edició.

La mostra es podrà visitar fins el 30 d’abril, tot i que la fotografia més votada d’aquesta 17a edició es coneixerà el proper divendres 22.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ