Quantcast

Piqué revela com es va enamorar de Shakira

Gerard Piqué s'ha sincerat en el programa egipci 'Yes, I am famous' , sobre la seva vida diària amb la cantant Shakira i com va sorgir l'amor entre ells. La parella ja té dos fills, Milan i Sasha , però no descarten tenir el tercer. "No ens tanquem la porta. Sempre he volgut tenir tres, ara estem dedicats amb el primer i el segon, si hi ha un tercer benvingut serà" , ha declarat el futbolista.

però, com va començar aquesta bonica història d'amor? Els fets es remunten a l'any 2010, quan Shakira va gravar amb alguns futbolistes el 'Waka, waka' , la cançó del mundial. "Amb l'excusa que jo vaig participar en el videoclip de Waka Waka, ens vam conèixer a Madrid. El primer dia va ser una cosa normal, com es coneixen dues persones, era un grup amb molta gent. A partir d'allà comencem a tenir més contacte i tot va sorgir, com totes les històries d'amor ", confessa.

Vist des de fora pot semblar difícil coordinar les vides d'un els millors futbolistes del moment i una de les cantants amb més fama mundial, però segons revela Piqué, no els ha costat posar d'acord les seves agendes , especialment després del naixement de Sasha, el seu segon fill.

"Després del segon embaràs, Shakira ha estat tot l'any a Barcelona a casa . Així que fem una vida totalment normal. Cada vegada que vam sortir intentant ser discrets i mantenir la nostra intimitat ", compte.

El central blaugrana afegeix que fan vida de parella normal: " Anem al cinema, a menjar, vam sortir amb amics ". < / p>