Quantcast

Els funcionaris rebran el 50% de la paga extra pendent en la nòmina d'abril

Els funcionaris de l'Administració General de l'Estat i del Ministeri de Justícia rebran en la nòmina d'abril el 48,77% de la paga extraordinària que els quedava pendent de cobrar des que va ser suprimida en el Nadal de 2012, segons han informat fonts de CSIF .

El sindicat se l'ha traslladat durant el matí d'aquest dimarts a la Direcció General de la Funció Pública i ha mostrat la seva satisfacció per la mesura.

CSIF recorda que la recuperació d'aquesta quantitat suposa el compliment d'un compromís i respon a la intensificació de les seves gestions davant el Ministeri d'Hisenda a favor dels empleats públics.

El Govern tornar el 2015 un 52% de la paga extra en dos pagaments: un primer pagament del 25% al ??gener, i un segon del 26,23% a l'octubre. Amb aquest nou pagament, es lliuraria la xifra que queda restant.