Quantcast

Steisy, MYHYV: "Amb les dues tros muntanyes que em van posar ja no em veia el bollo"

La portada del número de maig de la revista Primera Línia té com a protagonista a Steisy , la tronista més longeva de Dones i Homes i Viceversa i nova concursant de Supervivents .

La extronista ha complert el seu somni adolescent: ser 'Noia Primera Línia'. Amb 18 anys, Steisy es va presentar al concurs que es va celebrar a la seva ciutat natal, Granada, però no va ser triada perquè el jurat va considerar que "tenia massa cara de nena" .

abans de marxar cap a l'illa, Steisy ha comptat detalls que mai havia revelat sobre el seu pas pel date show de Telecinco i la seva vida abans de la fama.

"Jo volia ser com Pamela Anderson, m'encanten els pits grans . Quan em vaig operar la segona vegada ara fa cinc anys, amb les dues tros muntanyes que em van posar, ja no em veia el bollo , que era el que volia ", compta Steisy.

Abans de ser famosa, la extronista era stripper i assegura que " si s'acaba la tele ", tornaria a treballar d'això, per tal de no "tornar a ser pobre" . I és que a causa dels problemes econòmics pels quals havia passat amb la seva mare i la seva germana menor, Steisy preferia treballar a preu fet abans que acceptar diners a canvi de sexe .

Va ??ser quan es dedicava a aquest ofici quan va sorgir el seu nom artístic. "Com vaig començar a treballar a la nit, pensava que si deia el meu nom real podien venir-me a buscar a casa els clients majors de les discoteques. Així que em vaig quedar amb Steisy" .

Sobre el seu pas per Dones i Homes i Viceversa , la jove assegura que va tenir sexe amb els seus pretendents favorits en les cites sense càmeres . "A Dosser el Cate ja bastants més. Encara tinc molta força de voluntat, mai havia estat tant de temps sense sexe " .

A més, assenyala que us posen molt "els homes amb penis bonics" i que al llarg de la seva vida sexual li han tocat "les cues més deformes del món" .

L'andalusa també ha revelat a Torito alguns dels moments més tràgics que ha viscut en parella. Amb 16 anys va mantenir una relació amb un noi que la maltractava . "Em va arribar a apagar una cigarreta a la panxa, em va violar, em tallava la roba, em despertava a mitjanit per pegar-me" , relata.

Tot i que també va tenir moments que el van ajudar a guanyar autoestima, com anar a un intercanvi de parelles amb un dels seus nuvis . "És el millor que he pogut fer, perquè em va ajudar a obrir la meva ment i vaig començar a donar-me més importància a mi mateixa" , confessa.