Quantcast

La policia britànica assegura que Madeleine podria estar viva

Nou anys després de la seva desaparició, la policia britànica torna a treure a la llum pública el nom de Madeleine McCann . La petita, desapareguda a l'Algarve (Portugal) durant unes vacances amb els seus pares, podria estar viva , tal com ha informat el cap d'homicidis dels Scotland Yard.

Segons publica 'Daily Mail', els pares de la petita sempre han mantingut l'esperança que Madeleine, que tindria ara 12 anys d'edat, seguiu amb vida, cosa que els detectius estan investigant a fons en els últims mesos. Això sí, de moment, aquesta possibilitat és una sospita de les múltiples que s'estudien.

L'anomenada 'Operació Grange', creada per buscar a la petita, està finançada per la Secretaria d'Estat del Regne Unit , que porta aportant any rere any fons perquè la recerca sigui fructífera.

Això sí, aquest pressupost destinat a intentar resoldre el parador de la jove podria acabar l'any que ve si els investigadors ho consideren oportú. De manera progressiva, el nombre s'ha reduït de 29 a quatre en els últims mesos.