Quantcast

El truc amb el qual fer un llum amb una ampolla de vidre

Facebook ha trobat resposta a aquells que s'han preguntat alguna vegada com il·luminar la seva vida o en aquest cas, la seva casa, d'una manera senzilla i casaera. El canal 'Simple' ha donat amb la solució. En concret, un tutorial seu mostra com fer una llum casolana … amb una ampolla de vidre!

Sí, aquesta ampolla de vidre d'aquest vi que us bebisteis ahir i que ha anat a les escombraries. A més, si és opaca, millor que millor. Això sí, avís per a navegants. Això no és 'Art Attack' i et va a portar paciència aconseguir que funcioni.

En primer lloc, tal com s'aprecia en el vídeo, hi ha col·locar el fil que vulguem per a la llum envoltant l'ampolla. L'alçada la triem nosaltres segons el gust, enrotllant la corda fins a aconseguir uns centímetres de gruix i evitar així possibles caigudes i disgustos.

a continuació, tirem alcohol en ella, encenem amb un encenedor i esperem a que la calor tall el vidre. Abans d'això, això sí, l'ampolla, almenys la seva zona de l' 'cul', ha d'estar sobre un bol de gel. Quan estarà a punt? Quan el vidre es trenqui.

Ara arriba la part més complicada. "Comença per l'endoll, utilitza el alicates per pelar els cables i tallar on toqui. És important que no es creuin ni es toquin una vegada que estiguin instal·lats i que els cargols quedin ben estrets. Fes el mateix amb l'interruptor ", ens recomanen al vídeo.

Abans de finalitzar, és important fer un forat en el suro i passar el cable amb seguretat a través d'ell. Quan aquest entre pel filtre, instal·la el casquet, encaixa el suro i … voilà! El vídeo et serà d'una gran ajuda.