Quantcast

Pablo Iglesias es treu la cua i revoluciona Twitter

Pablo Iglesias ha revolucionat les xarxes socials després de publicar-unes fotos en què apareix sense cua . El líder de Podem ha abandonat el look que tant el caracteritza per un reportatge fotogràfic que acompanya a una entrevista per Magazine Fashion & Arts , de La Vanguardia .

Aquesta entrevista mostra una faceta diferent del polític , on parla de les seves mites eròtics al cinema . Esglésies confessa que aquests mites són Maribel Verdú i Cecilia Roth i que està interessat en "estudiar l'erotisme".

el madrileny parla també dels seus gustos audiovisuals i assegura que li encanti "el cinema quinqui, Eloy de l'Església especialment" . Una de les seves pel·lícules favorites és l'hongaresa 'Kontroll' .

Pablo Iglesias també va fer referència a la polèmica de Carolina Bescansa al Congrés assegurant que portar els seus fills a la feina per a ella "és una cosa molt natural" .

Però sens dubte, les imatges del reportatge són el que més ha cridat l'atenció i ha provocat que la xarxa s'inundi de mems fent referència a anuncis de xampú, a cantants de heavy metall o fins i tot de flamenc.

NOU DISC A LA VENDA pic. twitter.com/hDqu129Tpv

Filologonio® (@Lol_oBobon) 17 abril 2016

. @Pablo_Iglesias_ Sort amb el teu nou projecte musical! pic.twitter.com/TJbIGXwKKn

Tamara (@MalditaTamara_) 17 abril 2016

BREAKING: @Pablo_Iglesias_ auncia que posa a la taula de negociacines la fórmula del seu condicionador de pèl. pic.twitter.com/mfcGpEo3MF

David Morillo (@cdmorillo) 17 abril 2016