Quantcast

AM.- La Setmana de la Creativitat obre al públic una quarantena d'activitats al Centre Cultural la Llacuna

Coincidint amb el Dia Internacional de la Creativitat, el Comú d'Andorra la Vella ha organitzat la Setmana de la Creativitat, quatre dies que s'han iniciat aquest dilluns i que permetran que tots aquells que ho desitgin puguin gaudir de fins a quaranta activitats i tallers de manera gratuïta al Centre Cultural La Llacuna. Aquesta iniciativa substitueix la jornada de portes obertes que se celebrava anteriorment amb l'objectiu “d'anar més enllà i donar la connotació que l'edifici està obert a la creació”, segons ha explicat el cònsol menor de la capital, Marc Pons.

Una de les activitats més destacades tindrà lloc el dimecres a les 20 hores a la Sala d'Actes de La Llacuna. Es tracta del col·loqui 'Andorra, un país creatiu'', en què representants del món artístic, creatiu i cultural debatran sobre l'estat actual de la creativitat al país.

Tots aquells que participin en algun dels tallers podran emplenar una butlleta i entrar en el sorteig de premis valorats en més de 1.000 euros per gaudir d'alguns dels cursos que es fan en aquestes instal·lacions. Actualment, més de mig miler de persones estan inscrites en alguna de les activitats que ofereix el centre. Concretament, l'Institut de Música compta amb 338 alumnes, l'Escola d'Art amb 151, i l'Escola de Teatre i Dansa gairebé 90.