Quantcast

L'Atlètic vol també la Lliga, pressiona el Barça i goleja 3-0 al Granada

El 3-0 el va marcar l'argentí Ángel Correa per completar tres punts liderats per Koke, el protagonista indiscutible de la victòria , la tercera seguida del conjunt matalasser en el campionat, en el qual no desisteix en la seva persecució del liderat del Barcelona, ??fins i tot en un partit gris, lluny de la versió imponent que va oferir en les dues anteriors jornades o en Lliga de Campions.

en els primers instants del duel el equip madrileny es va mostrar molt més perillós que el seu rival de cara a porta i Koke ja va avisar Andrés Fernández quan tan sols es portava un minut de partit. L'empenta local va trigar poc a traduir-se en un resultat favorable ja que en el minut 19 una centrada des de l'esquerra no va poder ser rematat per Torres en primera instància davant la pressió d'un defensa, però Koke va estar molt atent per recollir el rebuig i creuar la pilota davant Andrés aconseguint el tant que obria el marcador (1-0).

L'Atlètic va quedar anestesiat i el cansament a les cames dels del Cholo Simeone es va fer notar. Els granadins van aprofitar l'esgotament del seu rival per tocar la pilota amb criteri i inquietar a Jan Oblak en diverses ocasions.

Una bona carrera de Cuenca per la dreta va acabar amb la pilota als peus de Rochina que, després d'haver rebut la pilota de Doucs, va rematar creuat des de l'interior de l'àrea però el seu xut va sortir desviat per molt poc. Més clara encara va ser l'ocasió que va tenir el mateix Rochina pocs instants més tard amb un llançament que va anar al pal. .

A la represa el Granada va tornar a saltar a la gespa amb la intenció d'igualar la contesa com més aviat però l'Atlètic va anar recuperant el control del partit i Torres va deixar el matx vist per a sentència amb una vaselina en un un contra un davant Andrés Fernández. El Granada va quedar destrossat psicològicament i l'última mitja hora de partit li va sobrar a tots dos equips . Només Correa tenia fam de pilota i l'argentí va estar encertat en un mà a mà davant Andrés Fernández, a qui li va creuar l'esfèric per donar per conclosa la festa matalassera.