Quantcast

El petit que defensa a la seva àvia amb un pal

És clar que aquest nen no tenia les coses molt clares. Ens trobem al casc urbà d'una gran ciutat de la Xina. No queda clar si és que algú li diu de broma al nen que la policia està allà per portar-se a la seva àvia, o és que la seva àvia és un dels venedors de carrer que els agents pretenen desallotjar. El cas és que el nen salta com un ressort i amb un pal molt més gran que ell, comença a vociferar i amenaçar els agents.

La gent gran que l'envolten no dubten a gravar al fet que petit lluitador que esbronca tots els majors presents i que arriba a llançar el pal a terra fent un graciós gest a manera de desvergonyiment, que segur que ha vist als seus majors.

És més, quan un dels policies s'acosta a ell i el va a part, la criatura es regira i braceja amb violència infantil. Per descomptat, l'agent no pot fer altra cosa que retirar-se. Tot un caràcter!