Quantcast

El Reial Madrid abusa del Getafe 1-5 per posar pressió a Barça i Atlètic

Bon partit dels blancs, que van mostrar més tota la seva potència golejadora i van demostrar que creuen en la Lliga després de la classificació per a semifinals de Champions. Dormiran els de Chamartín a o n punt del Barcelona, ??que encara té un partit per disputar, això sí, però es veuen disputant la lliga. És veritat que el Getafe el va posar fàcil, va deixar tocar a plaer el Madrid que va trigar gaire a obrir la llauna a tenor del que es veia a la gespa.

En un dels buits que va deixar l'equip del nou tècnic del Getafe, Juan Eduardo Esnáider, va aparèixer James per centrar amb tot el temps del món i trobar Benzema al segon pal. I clar, la pilota va acabar a la xarxa. Abans del descans ampliaria diferències el Madrid amb una diana de Isco després d'una paret d'enciclopèdia, que va tirar amb Benzema . El malagueny va definir d'exterior van d'una jugada de molta bellesa.

I a la tornada més del mateix. Els blavosos no van canviar la seva actitud amb el que Benzema va trigar un sospir a deixar anar una pilota bombejada a l'esquena de la defensa de futbolí del Getafe. Per allà va córrer Bale, que va definir davant Guaita amb facilitat. I així, amb el partit resolt fluir el marcador fins als últims cinc minuts, en els quals Sarabia endollar un golàs des de la frontal per intentar maquillar el resultat.

com que no estava la pera en dolç com per desaprofitar qualsevol ocasió de ficar més gols, James, amb les pulsacions per terra, va retallar i va definir amb classe per a l'1 -4 i Cristiano va tancar amb un regal de Jesé la tarda per seguir sumant de cara a la Bota d'Or.

El partit va tenir ingredients llustrosos malgrat el marcador, com la presència d'Isco i James, que van deixar alguns detalls de la seva qualitat. I alguns altres que fan olor de hmisquina, com del Getafe en ple, un equip que sembla ja no creure. Li va faltar actitud i joc. ,