Quantcast

Prince, greu i ingressat en un hospital per una "descompensació"

El jet privat en què viatjava Prince haver de realitzar un aterratge forçós a l'estat d'Illinois (EUA) A causa de l'empitjorament de l'estat de salut del cantant. I és que l'artista ha donat un gran ensurt a tots els seus fans. La matinada de divendres passat, l'autor de 'Purple Rain' viatjava en el seu jet privat quan va començar a sentir-se malament i el pilot es va veure forçat a baixar i prendre terra per ingressar ràpidament a l'estrella en un hospital.

Prince, de 57 anys, portava uns dies arrossegant una grip i va ser portat immediatament en ambulància a un hospital local perquè li avaluessin. Allí va estar en observació durant quatre hores i després va ser traslladat a casa seva, on rep les cures dels seus familiars.

Pel que sembla, el seu estat de salut va empitjorar després d'oferir una actuació a Atlanta el dijous a la nit.