Quantcast

Troben un sisè cadàver a la runa de l'edifici ensorrat a Los Cristianos

Els equips de rescat han trobat cap a les 10.30 hores un nou cadàver entre la runa de l'edifici de Los Cristianos (sud de Tenerife) que es va ensorrar el passat dijous, ha informat la Policia Local d'Arona .

es tracta de la sisena víctima mortal confirmada l'ensorrament d'aquest edifici d'habitatges, mentre que hi ha un resident que encara no ha estat localitzat i es tem que també estigui entre la runa.

el ministre de Defensa, Pedro Morenés, es troba a la zona de l'ensorrament i un operatiu d'unes 200 persones continuen els treballs de desenrunament.

al edifici de cinc plantes que es va desplomar a les 9:30 hores del dijous residien 28 veïns i encara que en principi la xifra de no localitzable va ascendir a nou, durant el dia d'avui han aparegut quatre residents que no es trobaven en els seus habitatges en el moment del sinistre.

Els serveis d'emergència han treballat de forma permanent en el desenrunament i en la recerca de possibles víctimes i avui van ser visitats, entre d'altres, pel ministre de Defensa, Pedro Morenés, i pel president del Govern de Canàries, Fernando Clavijo.

el dispositiu el formen unes 200 persones de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, policies locals d'Arona i Adeje, Policia Canària , Unitat Militar d'Emergències, servei d'Urgències Canari, Bombers i Creu Roja, entre d'altres.

a més s'ha habilitat un servei d'atenció a les famílies amb un grup de psicològics, Creu Roja i una desena de traductors.