Quantcast

S'eleven a cinc els morts en l'ensorrament de Tenerife

El servei d'Urgències 112 ha confirmat que el troballa de dues víctimes s'ha produït passades les 22:00 hores d'ahir, tot i que els cossos no han pogut ser extrets fins a una hora més tard. El tercer cos va ser rescatat a les cinc de la matinada.

Amb aquests tres morts, ja són cinc les víctimes mortals d'aquest sinistre. Per ara es desconeix la identitat d'aquestes persones així com si es trobaven entre els cinc residents de l'immoble que no havien estat localitzats.

Els altres dos morts són dues dones, els cossos van ser trobats entre la runa dijous a la tarda ia la matinada d'avui, respectivament.

a l'edifici de cinc plantes que es va desplomar a les 9:30 hores de dijous residien 28 veïns i encara que en principi la xifra de no localitzable va ascendir a nou, durant el dia d'avui han aparegut quatre residents que no es trobaven en els seus habitatges en el moment del sinistre.

Els serveis d'emergència han treballat de forma permanent en el desenrunament i en la recerca de possibles víctimes i avui van ser visitats, entre d'altres, pel ministre de Defensa, Pedro Morenés, i pel president del Govern de Canàries, Fernando Clavijo.

el dispositiu el formen unes 200 persones de la Policia Nacional, Guàrdia Civil, policies locals d'Arona i Adeje, Policia Canària, Unitat Militar d'Emergències, Servei d'Urgències Canari, Bombers i Creu Roja, entre d'altres.

A més s'ha habilitat un servei d'atenció a les famílies amb un grup de psicològics, Creu Roja i una desena de traductors.