Quantcast

La mare de rècord que dóna 15,5 litres de llet materna a un hospital de Texas

Els mitjans nord-americans han publicat amb sorpresa el cas d'una jove mare anomenada Mikah Duncan, resident a Texas, que va donar a llum al seu fill tres mesos abans del que estava previst segons els metges que li havien tractat.

El petit, que va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives dins d'una incubadora, no va necessitar la llet de la seva mare, una cosa que va provocar que Duncan la fora acumulant per quan el seu fill la necessités.

Quan va arribar aquest moment tan especial, aquesta mare de rècord es va adonar que s'havia excedit congelat molta llet materna i que havia de fer alguna cosa amb ella.

"Vaig ser conscient que no anava a ser capaç de menjar tot el que havia guardat a l'hospital i fins i tot a casa , ja que havia arribat allà alguna cosa, per la qual cosa vaig decidir donar ", apuntava a diversos rotatius locals.

Mikah Duncan va acudir llavors a l'Hospital Infantil de Sant Antoni amb … '15,5 litres de llet materna! Els metges no donaven crèdit al que ha passat, ja que es tractava de la major donació que havien rebut mai.

El petit Cash està a casa, fora de perill i gaudeix ja de la llet materna de la seva mare. Una campiona!