Quantcast

Khloé Kardashian reprèn el seu divorci amb Lamar Odom

Khloé Kardashian ha parlat amb els seus advocats perquè formalitzin el seu divorci amb Lamar Odom. La germana de la celebritie ha decidit passar a l'acció després d'estar diversos mesos a l' costat del jugador de bàsquet fins que la seva recuperació fos un fet.

Segons informa la revista 'People', que ha parlat amb una font pròxima a les Kardashian, Khloé hauria accelerat els tràmits de divorci després d'assabentar-se que Odom hagi tornat a ballar-la. Diverses persones van caçar a l'estrella de l'NBA gaudint de la nit nord-americà envoltat de alcohol i dones.

"Khloé no està d'acord amb les decisions que Lamar ha pres en les setmanes passades" , explicava aquesta font. I és que la Kardashian té encara molt recent el greu episodi que Odom va protagonitzar el passat mes d'octubre en un bordell de Nevada, el Love Ranch, on va aparèixer inconscient i que va provocar que s'arribés a témer per la seva vida.

Una vegada que els informes clínics deixen veure que Odom surt del túnel, la germana de Kim Kardashian, veient el que li espera en els pròxims mesos, hagi optat per agafar un camí diferent. ¿S'ha de fer efectiu aquest divorci? Caldrà esperar unes setmanes …