Quantcast

La Cerdanya, 15 d'abril 2016: ISÒVOL TINDRÀ UN NOU EDIFICI CONSISTORIAL

L’ajuntament d’Isòvol ja ha iniciat les obres del nou edifici consistorial, que s’ubicarà a tocar de l’actual. El projecte, que s’executarà per fases, inclou alçar un edifici de dues plantes de 150 metres quadrats cadascuna. A la planta baixa hi haurà la sala de plens, que també serà un espai per a reunions, i el consultori mèdic i la primera planta es destinarà a la resta de les dependències municipals. En la segona fase, prevista per l’any vinent, s’enderrocarà l’actual consistori per construir-hi al seu lloc una nova plaça, que ha de permetre guanyar un nou espai social i de lleure i facilitar el pas dels veïns.

La primera fase d’obres, que s’enllestirà abans d’acabar l’any, compta amb un pressupost de 198.000 euros, 140.000 dels quals els aportarà la diputació de Girona. La segona fase s’executarà durant el 2017 i des del consistori han pressupostat aquesta segona part de l’actuació en 150.000 euros.

Parlen al vídeo: PERE OLIU, ALCALDE D’ISÒVOL