Quantcast

El Barça prepara una altra final

El FCBarcelona ha de pensar en els partits de lliga que resta ni oblidar el desenllaç de la Champions de dimecres passat.

Això és el que ha traslladat Luis Enrique Martínez al seu s jugadors un cop ha admès que l'equip pateix una davallada inesperat en aquest rush final de la competició

< p> el tècnic asturià va manifestar tot just fa un mes que veia a l'equip millor físicament que en la temporada passada quan va arribar al triplet de títols. El retorn dels internacionals després del virus FIFA ha deixat clar la baixada que pateixen jugadors fonamentals com Messi, que porta cinc partits sense veure porta i sense assistències als companys, o el brasiler Neymar que no v a cap manera de qualsevol dels rivals que li surten al pas ..

Luis Enrique coneix que són set els part anats que queden fins al final de la temporada i, a més, llevat de la setmana que ve, que podrà tenir una setmana neta sense partits per poder donar descans a l'equip.

Un equip que se cenyeix a 13 o 14 jugadors porq ue els altres 10 que integren la plantilla barcelonista, Masip, Douglas, Munir, Sandro, Adriano, Rafinha, Bartra, Verma Elen, Cremi i Vidal, amb prou feines han explicat en les rotacions per l'staff tècnic.

l'anomenat equip de gala ha jugat la pràctica tot alitat dels més de 50 partits disputats aquesta temporada. La manca de manxa, el cansament mental, pesa en homes com M essi, Alba, Neymar o Busquets que no poden seguir el ritme en aquest esprint final.

Diumenge arriba el València de Paco Ayestarán que va incorporant matisos al quadre che que va guanyar al Sevilla diumenge passat allunyant-se de la zona de descens.

Paco Alcocer és la gran amenaça en punta d'atac amb la du < strong> dóna del rus Cherisev que voldrà despuntar al coliseu blaugrana després del partit de Copa del passat m és de febrer en què els culers van corejar el seu nom.

el Barça disposa encara en lliga de un col Modín. Són quatre els punts d'avantatge sobre el Reial Madrid i tres sobre l'At de Madrid. Pot fallar en un partit però confia en allargar les victòries a la lliga fins que es converteixi en el campió.

València, Gijón i Espanyol Vvisitarán el Cam p Nou. Corunya, Betis i Granada so n els terrenys de joc que encara han de visitar els catalans.