Quantcast

El CCCB presenta el cartell del Festival de relats de vida

Els propers divendres 6 de maig i dissabte 7 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acollirà la 5a edició del Primera Persona.

La sala teatre de el C CCB s'omplirà de relats de vida en forma de monòlegs, concerts, lectura es i espectacles, ideats en exclusiva per al festival.

< p> A l'cartell que es va anunciar el passat mes de febrer quan es van avançar els noms de James Rhodes, Stephin Merrit, Juan Mars é, Carlos Zanón, Renata Adler i Àries se sumen nous noms que completen aquesta nova edició.

La libanesa i dibuixant de còmic autobiogràfic Zeina Abirached, l'escriptor i periodista Sergi Pàmies. També els músics Jaume Sisa i Pau Riba, en una conversa col smicogaláctica imprevisible.

El Guincho, que repassarà la seva carrera musical amb una conferència plena de sorpreses. Els autors Nacho Carretero, Alberto Arce i Juan Pablo Villalobos, que analitzaran des del periodisme i la novel·la el fenomen del narcotràfic internacional.

L'artista i poeta John Cooper Clarke, un dels exponents més < / strong> lúcids de la poesia punk i l'spoken Word.

Jordi Puntí, que, si fascinació pel músic Xavier Cugat, oferirà una conferència amb el singular títol Hotels , avions i jutjats, o un intent de novel·lar la vida de Xavier Cugat.

Finalment, també estarà present The June Br ides, un dels grups més rellevants de l'indie pop original anglès, de la collita de 1981-1986, que actuaran per primer a vegada a l'Estat espanyol i protagonitzaran el concert de tancament de la present edició.

Entre els perfils dels participants destaca especialment Sergi Pàmies , un dels contistes i articulistes més prestigiosos de les últimes dècades que ha publiqueu o aquesta setmana "Confessions d'1 culer defectuós", una particular visió del seu sentir com a barcelonista i, també, de l'anàlisi de la realitat que envolta al soci, seguidor i simpatitzant del FCBarcelona.