Quantcast

Detenen una estàtua de Ronald McDonald a la Xina

Ronald McDonald és un dels pallassos més coneguts del món per la seva presència en molts dels establiments de menjar ràpid que té repartits pel món l'empresa nord-americana.

una presència habitual que a les autoritats xineses no els ha fet gens de gràcia i pel que han decidit prendre cartes en l'assumpte. Segons han publicat diversos mitjans locals, un grup d'agents de la ciutat de Huadu, situada al sud-est del país, va acudir a un McDonald situat als carrers d'aquest municipi … per dur detinguda a l'estàtua de Ronald McDonald !

sí, sí, no es tracta d'una broma. La detenció estava motivada perquè el pallasso "incomplia les normes de publicitat exterior" que estan legislades en aquest país. Molts curiosos van voler captar el moment exacte en què els policies arrencaven a l'estàtua, de dos metres d'altura, i les traslladaven fins a les dependències policials.

Els vianants no donaven crèdit al que veien els seus ulls, ja que sis policies van custodiar l'estàtua de Ronald McDonald fins a comissaria. Sí, va entrar en el seu calabós i no sabem si li van fer declarar o no. El més segur és que el pallasso optés per guardar silenci .

"No podíem creure el que estava succeint" , apuntava un dels empleats de McDonald 'sa un mitjà local. No sabem si ja l'han posat en llibertat però la notícia, això sí, ja s'ha fet viral per tot el món.