Quantcast

Madrid acull demà el documental sobre 'Star Wars: El despertar de la força'

A menys d'una setmana del llançament del DVD i del Blu-ray de la nova pel·lícula de 'Star Wars: El despertar de la força', els fans galàctics madrilenys podran veure en exclusiva i en una passada únic el contingut inèdit que apareixerà a la cinta al documental 'Els secrets de el despertar de la força: un viatge cinematogràfic'.

Demà, s issabte 16 a les 12 hores , els amants dels personatges de Star Wars tindran l'ocasió de veure aquest vídeo d'una hora en el cinema de Callao en pantalla gran, on veuran material inèdit i diferents entrevistes amb els actors i l'equip de la pel·lícula.

Per poder accedir a aquest passi, els interessats hauran d'acudir a les 11 hores al Corte Inglés de Callao per recollir la seva entrada , prèvia presentació d'un record de la saga de Star Wars que hagin conservat aquests anys, com pot ser un VHS d'una de les trilogies, una disfressa dels personatges de la pel·lícula, figures o ninots o qualsevol altre producte que demostri el seu interès i amor pel món intergalàctic.

< p>
'Star Wars: el despertar de la força' ja està disponible a compra digital, mentre que la caixa metàl·lica d'edició limitada, el Blu-ray i el DVD sortiran a la venda a totes les superfícies el 20 d'abril. Segons Disney, aquesta és una de les pel·lícules més esperades pels espectadors ja que la primera pel·lícula de la nova saga ja és la pel·lícula més taquillera de Disney a Espanya amb més de 5 milions d' espectadors i 33 milions d'euros recaptats.