Quantcast

Laura Matamoros malgasta el premi de 'GH VIP' en una festa privada a Madrid

La victòria de Laura Matamoros a 'GH VIP' no es va quedar al plató de Telecinco i la gran majoria d'amics de la filla del col·laborador de 'Sálvame' van acudir a una discoteca de Madrid a celebrar de manera especial que havia aconseguit fer-se amb el premi final del reality.

Entre els rostres televisius que van voler estar amb Laura Matamoros a aquesta nit tan especial estaven Miguel Maristany , el qual, per primera vegada, va estar al plató de Mediaset i va protagonitzar un bonic moment besant a la jove en directe. Tampoc es van perdre la festa Raquel Bollo i Belén Esteban, la qual es mostrava "pletòrica" ??que la neboda de Mar Flores derrotés a la final a Carlos Lozano. "Una mica de festa ia dormir. A descansar", assenyalava a 'Hola' la 'Princesa de Poble'.

Laura, que va acudir a la coneguda discoteca de Madrid on van estar diverses hores gastant part del premi de 'GH VIP amb el mateix vestit negre que va lluir en plató , també va rebre els suports del seu màxim suport en aquest reality, el de Diego Matamoros, el seu germà, qui apuntava estar "feliç i orgullós" per ella.

Després de celebrar aquesta victòria amb magnificència on hi va haver brindis i copes per a tots els presents, Laura lliurarà els 100.000 euros del premi a la seva germana. "Els diners no ho necessito, aquests diners va a anar per la meva germana Irene. Va a entrar a la universitat, vull que estudiï i s'ho mereix " , apuntava al plató.

Laura explicava durant el seu discurs com a guanyadora que mai havia tingut i que no ho vol, alguna cosa que va provocar que Javier Tudela li recriminés que era "inexplicable que tingués un abric de 500 euros". Doble moral en diuen …