Quantcast

Retransmet la violació d'una menor per Periscope

Les xarxes socials s'han convertit en una arma de doble tall. D'una banda ens faciliten la vida i ens permeten estar sempre informats, però d'altra serveixen de vegades per tornar més terribles els successos que ja de per si ho són. Una parella de nuvis a Ohio (Estats Units) va retransmetre una violació a una menor d'edat en directe a través de Periscope , pel que estan acusats de diversos delictes, entre els quals hi ha la violació, el segrest, l'agressió sexual i la difusió a Internet.

Toco va ocórrer quan la noia, Marina Lonina , de 18 anys, havia quedat amb una amiga seva de 17 anys en una casa a Columbus on anava a estar el seu nuvi, Raymond Gates , de 29 anys. Tots dos van forçar a la jove i ell la va violar mentre la seva parella el retransmetia tot a través del web de streaming.

Un amic de la víctima va descobrir les imatges de la violació just en directe i va informar ràpidament a les autoritats. El fiscal, a més, ha assegurat que Lonina també va prendre fotografies de la seva amiga nua la nit anterior i conclou que va utilitzar Periscope a propòsit per mostrar la violació.