Quantcast

El 'gran sou' milionari d'Isabel Pantoja en sortir de la presó

Des que el passat mes de març se li concedís la llibertat condicional, Isabel Pantoja sembla estar invertint el seu temps a la preparació d'un nou disc . El primer que ha fet en un d'aquests permisos és acudir a una clínica per sotmetre a dues operacions estètiques . Pel que sembla, la cantant vol estar radiant en el seu retorn als escenaris.

D'altra banda, la sevillana s'ha convertit en el fitxatge estrella d'Universal Music , la que va ser casa professional en els anys previs als seus problemes judicials.

Tot i que la discogràfica no ha proporcionat dades (ni de la data de presentació de l'àlbum, ni detalls de la gira, ni el que cobrarà per actuació), en el món musical es parla d'una xifra clara. Segons han assegurat fonts extraoficials de la discogràfica a Vanitatis, "Isabel cobrava fins a 70.000 euros fa dos anys, abans d'entrar a la presó. Ara mateix la xifra d'aquest nou contracte està en els 80.000 ".

Encara que d'altra banda, altres mitjans asseguren que l'oferta és de 1,5 milions d'euros per quinze actuacions a Llatinoamèrica (100.000 euros per actuació).

< p> Però per poder sortir d'Espanya i complir els seus compromisos professionals, Isabel Pantoja necessitarà obtenir un permís del jutge de vigilància penitenciària.

Però tornar als escenari no és l'únic pla que té la tonadillera. Pantoja estaria disposada a explicar la seva història dins de la presó a manera de memòries , pel qual demana la memòria cau milionari de José Bono. I és que la petició econòmica no baixa del milió d'euros .