Quantcast

Huecco: "Subastaremos meus rastes i donarem el recaptat"

Huecco, tornes, i amb 20 quilos menys, com de dur ha estat aquest canvi?

En els últims dies vam haver de ajustar una mica més la dieta amb pollastre , peix i arròs. I això va ser una mica més dur. Encara que clar, ningú m'ha evitat el haver d'aixecar ferros.

Lobezno, Leonidas, JJ Abrams, què està succeint al teu voltant?

Tot començar amb el videoclip de Lobbo i gràcies a l'ajuda de les xarxes socials, hem jugat a despistar, perquè només vam llançar un tràiler, on les protagonistes apareixien més que jo. I arran d'això, la gent va pensar que era una pel·lícula nova que s'estrenava. Per tant, missió complerta i sobre el tràiler es va començar a estendre de forma viral en diversos fòrums de cinema i es va arribar a pensar que era el nou de JJ Abrams.

Ets una persona compromesa amb el món, com ho veus en aquest instant? ¿I què penses que es dirà de nosaltres en el futur?

Que ens ho hem carregat, això es dirà. Que vam posar el nostre granet de sorra per empitjorar-lo. La música ajuda, però hi ha gent per aquí fent coses molt rares. Tot i així, no hem de desanimar-nos, que cadascú faci el que pugui ia la seva manera. La nostra missió és seguir intentant ajudar els més desfavorits i la meva en particular, fer música perquè els altres es diverteixin.

Com segueixes aportant el teu granet de sorra?

La Fundació Dame Vida està centrada ara mateix a Haití on hem ajudat a un parell de orfenats. En un hem instal·lat plaques solars i en un altre s'ha construït un pou d'aigua per proveir-, perquè l'aigua potable a Haití és un bé molt preuat.

Algun altre projecte entre mans?

Actualment estic col·laborant amb la periodista Susanna Griso a la campanya 5 + 1: Cap llar sense verge extra

On has deixat les rastes?

Les rastes s'han quedat en una bossa i algun dia farem una acció benèfica o una subhasta i donarem el recaptat.

Estàs content amb la teva disc nou, amb la teva nova aparença?

Content no, contentíssim

Sempre tan ple de vida i de positivitat

És un estat vital positiu des que em llevo. Avui per exemple, m'he aixecat a les 5:30 ia les 7 ja estava nedant amb els meus ulleres de bussejar.

Ara estàs a una versió més "pijo" on has deixat la teva faceta heavy ?

L'heavy ara va per dins, abans anava per fora. Encara que, jo crec que el heavy i el punk són més una actitud davant la vida. No per més canelleres amb punxes que portis seràs més o menys heavy. Al final, és la teva actitud vital el que et personalitza.

T'has normalitzat?

Ara sóc més normal, si és que em puc considerar normal escoltant heavy metal i bolero. Això sí, jo sempre defensaré la "rúmbia", una barreja de cúmbia llatina, amb palmes rumberes espanyoles i guitarres rockeres.

Com ha estat la gravació del disc?

Aquest té una mica de tot, és un ventall més ampli que qualsevol altre que he fet perquè he introduït cançons d'estil heavy, i molt canyeres. A més també hi ha cançons llatines i balades, i el més important, és el primer disc que produeixo jo.

Com ha estat l'experiència?

Em venia de gust el repte de llançar-me a la producció ia més he tingut la sort de comptar amb l'ajuda de Thom Russo i hem pogut gravar en diferents estudis i països.

Per què un Lobbo?

Portàvem cinc anys sense treure disc, és a dir, des de "Dóna'm Vida", i vam decidir posar-nos mans a l'obra de forma paral·lela. Primer vaig perdre pes per temes de salut i després ja va sorgir la idea de la campanya publicitària i sobre com podíem fer-la una mica diferent i original, i va sorgir la idea de Leònides i Lobezno.

Et vas sorprendre tu mateix amb el canvi?

Sí, m'han aparegut músculs que no sabia ni que tenia. Segurament ja hi eren abans, però jo no els trobava.

T'esperem un altre dia amb algun aperitiu de les teves terres extremenyes per a la nostra secció de "Ibèrics" de Què! Morning. < / p>

Per descomptat, i així fem un duel de "Ibèrics", com els duels musicals de Què! Morning