Quantcast

Què va ser dels integrants de 'Take That'

-

1
Malgrat la seva polèmica separació, actualment la banda es troba en actiu encara que només amb tres

Malgrat la seva polèmica separació, actualment la banda es troba en actiu encara que només amb tres dels seus membres: Mark Owen, Howard Donald i Gary Barlow. Precisament aquest últim ha confirmat recentment que Jason Orange se sumarà a ells per a aquesta ocasió. No obstant això, no se sap res de Robbie Williams, que és sens dubte el que més lluny ha arribat. Veurem també al cantant de 'Feel' sobre l'escenari de nou al costat dels seus excompanys? Robbie Williams Take That va néixer el 1990, encara que no va ser fins dos anys més tard quan va veure la llum 'Take that & party', el seu primer àlbum. Com se sol dir, des de llavors ha plogut molt, però si hi ha alguna cosa clara és que Robbie Williams és el que més lluny ha arribat en el món de la música. Quan va néixer el grup, Williams tot just tenia 16 anyets, i segur que no es podia imaginar que arribarien a ser tot un fenomen i enamorar a adolescents de mig món. De sobte i per desgràcia dels seus fans, Williams va decidir abandonar el grup per iniciar una carrera en solitari, el que va acabar precipitant la ruptura del grup. A dia d'avui, el de Robbie Williams és un dels noms més reconeixibles del pop britànic. Compta amb èxits com 'Feel' o 'Angels', i 'Under the radar' és l'últim disc que va llançar al mercat, l'any 2014. Quant al seu aspecte físic, es nota bastant que la cara de nen que tenia en els seus inicis ja ha quedat molt enrere, i que amb els anys ha anat agafant-li gustet als pentinats horteres (el seu perfil d'Instagram dóna fe d'això).

Atrás