Quantcast

Aixeca't All stars: les 10 parelles de famosos que concursaran

-

1
Jesús Vázquez presentarà l'edició VIP d' 'Aixeca't', el programa de Teleci

Jesús Vázquez presentarà l'edició VIP d' 'Aixeca't', el programa de Telecinco que ja s'està gravant … i que es dirà 'Aixeca't All stars', ja que en comptes de pares i fills (com en l'anterior edició ) concursaran parelles de famosos, o sigui, VIP. El nou talent show ve a ser tipus 'Tu cara me suena', però en la cadena de Mediaset. Toño Sanchís i Alfonso Aguado: < / p> No tots saben que el exrepresentant de Belén Esteban, Toño Sanchís, ara envoltat de polèmica per suposadament haver-se aprofitat econonómicamente de la princesa del poble, va ser un dels components del mític grup 'els inhumans' (Simca Mil, em fa mal la cara de ser tan guapo …). Doncs bé, tant ell com el seu company de grup Alfonso Aguado participaran com a parella en aquest talent show amb el qual Telecinco pretén sorprendre a l'audiència. De moment, aquesta parella ens ha sorprès.

Atrás