Quantcast

Mariló Montero es queixa d ' "assetjament laboral" en el seu programa de TVE

Mariló Montero viu un moment delicat a Televisió Espanyola. Segons publica 'Vertele', la presentadora navarresa ha denunciat a les altes esferes de la cadena pública que Elena Sánchez, directora de 'La Mañana' , programa que ella presenta, està exercint "assetjament laboral "sobre la seva persona.

en aquesta informació, on es fa referència a les diferències que tenen les dues des de l'arribada de Sánchez, s'explica que Mariló ha acudit a Recursos Humans per posar en el seu coneixement el presumpte maltractament verbal que pateix habitualment per part d'Elena Sánchez, la qual ha negat la situació que planteja l'ex de Carlos Herrera i que ho deixa tot a " discrepàncies de criteri " a l'hora d'organitzar el programa.

Una situació d'alta tensió que ve donant-se en els últims set mesos. En aquesta data, Mariló va demanar tenir més poder en els continguts del programa, cosa que va acceptar TVE però que va crear un càrrec simbòlic adjunt a la direcció on van ubicar a Elena Sánchez Pérez.

a dia d'avui, tal com publica 'Vertele', la direcció de TVE ha parlat amb les dues parts per apaivagar els ànims i aconseguir que les dues segueixin juntes almenys fins a la fi de la temporada , és a dir, fins al proper mes de juny.

Malgrat que la situació és crítica, Mariló Montero ha renovat per Televisió Espanyola (ho va fer el passat 1 de març) i fins i tot s'ha arribat a rumorejar que sigui la substituta de Bertín Osborne al programa d'entrevistes que el cantant tenia en la cadena.