Quantcast

El terrorista del barret dels atemptats de Brussel·les: "No li faria mal a una mosca"

Quatre setmanes després dels terribles atacs que va patir Brussel·les al metro ia l'aeroport, les investigacions continuen el seu curs i les detencions es repeteixen a Bèlgica per poder conèixer més dades exactes sobre el que realment va passar aquest tràgic 22 de març.

el canal francès 'BFMTV' ha publicat les declaracions que ha fet Mohamed Abrini, el gihadista conegut com "el terrorista del barret" , a la Fiscalia Belga, a la qual < strong> ha negat haver-se radicalitzat i haver viatjat fins a Síria per prendre contacte amb el món de les armes i haver rebut instrucció de l'EI.

Abrini ha explicat que en cap moment tenia intenció de fer detonar el cinturó d'explosius que portava si el dia dels atacs perquè "no li faria mal a una mosca". El jove gihadista nega compartir les seves idees amb els germans El Bakraoui i Najim Lachraaoui, els responsables de volar la terminal de sortides de l'aeroport i immolar al metro de Brussel·les, respectivament.

El presumpte terrorista del barret ha confessat , a més, que la intenció era planificar bé un atac a França durant l'Eurocopa però que la inesperada detenció de Salah Abdeslam va desencadenar tot.