Quantcast

Rosanna Zanetti, la núvia de David Bisbal

David Bisbal ha tancat definitivament la ferida de 'La Xina' Suárez. Després que els mitjans especulessin amb la possibilitat que el cantant hagués refet la seva vida amb una jove amb la qual el van enxampar a l'aeroport de Miami, en els últims dies s'han publicat diverses informacions que confirmen que aquesta noia és la seva núvia i que van totalment de debò.

En aquestes imatges a l'aeroport de Miami molts curiosos van tirar d'imatges i van reconèixer que es tracta de l'actriu de telenovel·les Rosanna Zanetti , coneguda a Veneçuela, d'on és originària, per haver format part de culebrons com 'Natalia d'amor', 'Verge del carrer' o 'Quina mena d'amor'.

la relació va tan de debò que, segons publica 'l'Opinió d'Almeria', Rosanna hauria viatjat en les últimes setmanes a la terra natal del triunfito per conèixer la seva família. Allà, tots dos han pogut gaudir de les platges de la zona i fer submarinisme junts , alguna cosa al que s'enfrontava per primera vegada la jove. En Instagram, Bisbal i Zanetti presumien d'aquest estona que havien passat junts tot i que sense esmentar l'un a l'altre.

Segons han publicat diversos mitjans sud-americans, Rosanna Zanetti hauria plantat a l'altar al seu promès, el cantant veneçolà Víctor Muñoz. El casament, en teoria, estava prevista per a principis d'aquest any però mai més es va saber res de la cancel·lació o que haguessin decidit trencar la seva relació.

Bisbal, de moment, guarda silenci però les evidències semblen bastant clares.