Quantcast

Fira Barcelona inaugura B-Travel i Motoh! Barcelona

Aquest divendres, el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona acollirà la inauguració de dos salons que se celebren simultàniament fins al diumenge 17 d'abril .

D'una banda, el saló B-Travel dirigit als ciutadà es que pretenguin buscar una destinació per les seves vacances estivals i, d'altra banda, el saló Motoh! B arcelona que busca un públic amant de les motocicletes.

en els dos salons l'sabia or per buscar noves experiències es comparteix i ntre les propostes que es presenten a la fira.

La inauguració estarà presidida pel conseller d'Empresa i C oneixement, Jordi Baiget, que, acompanyat d'altres autoritats, recorrerà les instal·lacions dels Palaci us que acullen sengles ofertes firals.

El saló B-Travel presenta l'oferta de experie ncies turístiques de totes les comunitats autònomes i prop de 50 països i regions del món. Aquest any l'efectuarà c on noves zones d'ambientació i més de 60 propostes musicals i culturals per inspirar el visitant en el moment d'escollir el seu proper viatge.

Com a novetat, l'espai dedicat a la enogastronomia ofrec i més de 100 degustacions dels cinc continents i compta amb la presència de xefs amb estrella Michelin com Nando Jubany o Fina Puigdevall, que cuinaran per als visitants un arròs solidari a benefi io del Banc dels aliments.

Mentre això passa al pavelló número 8, al pavelló número 1 el nou saló Motoh! Barcelona recupera l'aposta històrica de Fira Barcelona per e l sector de les motos. El saló ofereix una visió integral del sector de les dues rodes reunint en un mateix esdeveniment ár ees dedicades a les motos, incloent scooters, ciclomotors i vehicles tot terreny. També, accessoris i complements per a motocicleta i motorista.

A més, Motoh Barcelona ha preparat un p rograma d'activitats pensat perquè els visitants puguin gaudir de la passió de les motos amb tallers de formació, una àrea de prova de vehicles i una zona d'exhibicions i demostracions a càrrec de pilots professionals.