Quantcast

Troben unes sabatilles Adidas en una mòmia de fa 1.500 anys

Un grup de pastors que passejava pels camps de Mongòlia va trobar fa uns dies una estranya figura en una cova propera a la seva zona de pas. En concret, els homes van ensopegar amb una tomba que els va portar a trucar al Museu Khovd perquè acudissin ràpidament perquè analitzaran el que havien descobert.

La troballa, publicada per diversos diaris locals com 'The Siberian Times' i que ha donat la volta al món a les xarxes socials, ha sorprès els experts perquè entre els restes mortals de la dona trobada, de més de 1.500 anys d'antiguitat, van trobar unes sabatilles de la marca Adidas.

El fenomen ha despertat molta curiositat a les xarxes, cosa a la que els investigadors resten importància. "Les troballes mostren que les persones eren artesans qualificats. Atès que es tractava de la tomba d'una persona simple, entenem que les habilitats d'artesania estaven desenvolupades " , assegura un ells.

els viatges temporals amb què s'especula a Facebook han estat descartats encara que entre les restes trobades també hi ha objectes quotidians com una muntura i quatre peces teixides de roba . Com va arribar tot això aquí?