Quantcast

Debby Ryan, estrella de Disney, arrestada por conducir borracha

L'actriu Debby Ryan , protagonista de la sèrie ' Jessie' , estrella de la graella de Disney Channel , va ser detinguda el passat 5 d'abril a Los Angeles (Estats Units) després que la jove tingués un contratemps amb el seu vehicle en una urbanització de la ciutat.

Segons publica el diari 'Eonline', Ryan, de 22 anys d'edat, va ser vista per la policia de la ciutat fent un gir en un lloc indegut , colpejant el seu vehicle amb un altre que circulava correctament per la calçada. Els agents es van presentar al lloc dels fets i al fer-li la prova d'alcoholèmia van veure que havia donat positiu.

La informació apunta que l'actriu Disney va ser arrestada per conduir èbria i per superar la taxa d'alcoholèmia permesa , és a dir, 0,8 mil·ligrams per litre en aire espirat.

Després del que ha passat, Debby Ryan ha demanat perdó pels lamentables fets que ha protagonitzat. En el seu compte de Twitter, la jove nord-americana deia que "durant els últims dies he tingut l'oportunitat de pensar en les meves accions i desitjaria haver tingut millor judici". "Sóc un model a seguir i sempre he treballat dur per donar un bon exemple per als meus milions de fans. Ho sento per decebre a tothom" , ha apuntat.

No sabem si des de Disney prendran cap decisió per aquest escàndol però no és la primera vegada que algun dels seus emblemes es veu involucrat en temes similars.

Over the last few days I have had the chance to think about mi actions, and I wish I had used better … https://t.co/HTOd3Jv6Hk

& mdash; D & # 926; & # 914; & # 914; & # 933; R & # 933; & # 923; & # 928; (@DebbyRyan) 13 abril 2016