Quantcast

Més seguretat per a la Sagrada Família

Diumenge passat, a primera hora del matí, un home va burlar els cordons de seguretat de la Sagrada Família i, davant de la fachad a del Naixement, va córrer cap a l'interior de la Basílica.

Res tindria de particular a no ser perquè el ind ividuo estava nu i, com es va comprovar després, estava sota els efectes dels estupefaents. < / p>

Tres dies després dels fets els responsables del recinte religiós han decidit blindar-col·locant al seu voltant una tanca de dos metres i mig de alçària ra. D'aquesta manera, es tanca el pas aq ue es repeteixin incidents com el relatat.

Aquesta tanca ja s'ha construït en el tram del carrer Provença i la seva construcció finalitzarà a finals d'aquest any . Augmentar la vigilància és una conseqüència de l'amplíssima demanda de visitants que rep el temple .: cada any són quatre milions de persones les que entren a la Sag rada Família.

Aquesta protecció que es col·locarà a poc a poc al vol dor del temple és habitual en recintes industrials o escolars i, fins i tot, en l'automoció. La tanca que s'està perpetrand o és de ferro i no permet ni l'escalada ni el pas d'objectes més enllà d'un cable.

La junta eclesiàstica que regeix els destins de la Sagrada Família ha deixat clar que, si bé no s'han rebut amenaces terroristes, s'han d'incrementar l es mesures de seguretat pel que als turistes se'ls revisaran exhaustivament les seves bosses, les seves motxilles, els seus equipatges i tota mena de objectes personals que puguin ser susceptibles pels vigilants de contenir material perillós.

Mentrestant, els veïns d i la Sagrada Família continuen reclamant a l'equip m unicipal que es limiti l'espai per el temple i que s'augmentin les zones de vianants.

al voltant de la Basílica dels milers de v isitantes que, diàriament, fan cues, prenen fotografies i ocupen l'espai ciutadà sense contemplacions impedeix la vaig veure < / strong> dóna quotidiana d'aquests veïns.

de moment, l'equip d'Ada Colau treballa amb o n primer esbós que preveu que es tanqui al trànsit el carrer Marina, la que dóna a la façana del Naixement. Si s'acaba aprovant aquesta mesura els veïns ja guanyarien amplitud d'espai per circular amb més fluïdesa en la seva àrea d'influència.