Quantcast

L'actriu que dobla a 'Dora l'exploradora', expulsada de l'institut per fumar al bany

'Dora la exploradora' , un dels personatges més estimats pels més petits, ha mostrat el seu costat més guerrer després de protagonitzar un incident que ha revolucionat les xarxes socials.

La actriu que posa la veu a l'entranyable aventurera infantil, la nord-americana Fatima Ptacek , ha estat expulsada del seu institut després que una professora la descobrís fumant una cigarreta electrònic al bany, segons informa 'Mashable'.

L'incident, que va tenir lloc fa uns anys, ha estat publicat en l'actualitat arran d'una queixa formal dels pares d'una companya de Ptacek , que va haver abandonar l'escola per sempre per fumar en els banys.

Fatima Ptacek, de 15 anys d'edat, en canvi, ha estat expulsada només tres dies, cosa que ha provocat que el matrimoni critiqui per ser "una actriu famosa no l'amenacessin com a la seva filla, tirada de males maneres com a boc expiatori".

a més d'aquesta denúncia pública, Nadia Leonelli i Fredik Sundwall, els pares de la menor expulsada del centre nord-americà, han culpabilitzat la coneguda actriu que la seva filla comencés a fumar. També sol·liciten 35.000 euros com a indemnització per danys i perjudicis i la readmissió immediata de la jove a l'institut.